Čas je 21:53. Vemu si Talcid (antacid) na to a pomůže to (jen potlačí následky dočasně, ale neřeší příčinu), ale i tak mě překvapuje, že to cejtím. Knedlík, maso a špenát k obědu a teď cejtim v puse pachuť špenátu jak se vrací ve šťávě. Nejím kyselinotvorně celý den. K večeři jsem měl kukuřično-jáhlovou kaši z vody, která je naprosto zásaditá.
Špenát se pomalu tráví? Vždyť Pepek námořník ho jedl po kvantech a vypadal OK! :)
Zajímavá 0 před 2981 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Většinou je na vině ten česnek, co se do špenátu přidává, ten je cítit v žaludku hodně dlouho – těžko stravitelný.
Upravil/a: quentos
0 Nominace Nahlásit |
Přijde na to, co bylo k tomu špenátu. Knedlík a maso – v tom případě je diagnóza jasná. Jedná se totiž o nesprávně sestavené jídlo a taková zůstávají v žaludku klidně i osm až dvanáct hodin. Pro prevenci stačí nastudovat něco o správném kombinování potravin.
0
před 2981 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Quentos: To mě překvapuje, protože jsem měl za to, že maso, knedlík a špenát je něco jako maso knedlo zelo. To co jsem měl k obědu vařili i ve škole právě. Byly by tam OK brambory místo bramborového knedlíku?
Kdepak, to je přece tentýž materiál… ve skutečnosti bys měl v tomto případě vynechat buď ten knedlík, nebo to maso. Ale z toho si nic nedělej, česká kuchyně je z hlediska dietologie prakticky celá blbě :{)> v případě zájmu doporučuju knihy na toto téma od H. a M. Diamondových.
Drap | 3383 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2006 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1317 | |
zjentek | 1192 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 951 | |
elkon | 946 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |
Muži a zdraví |
Nemoci |
Fitness |
Životospráva |
Ostatní zdraví |