Avatar uživatele
Weroniq

připravujete doma předkrmy? jaké třeba?

myslím, že to asi není moc obvyklé pokud se nejedná o nějakou speciální událost, aby se doma vařil nějaký předkrm nebo se mýlím? co může být třeba předkrmem? polévku považuji za samostatný chod a salát spíš jako přílohu k jídlu

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Damiana před 4686 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
tornadolou

Třeba obalené švestky ve slanině zapečené par minut v troubě, nebo bagetky s kozím sýrem a medem také zapečené je toho spousta. Ještě mě napadá tatáráček z lososa:)

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
WeeBear

Vyloženě my jsme nikdy nic takového nedělali, ale když jsme byli na návštěvě u tety, která je do vaření zblázněná, tak si pamatuju třeba pečená játra se zeleninou, ale v maličkém množství – opravdu jen „na chuť“. Nebo pak grilovanou zeleninu na sádle, s trochou hořčice pro chuť, ani bych nevěřila, jak výborně to může chutnat. 🙂

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Damiana

Také jsem trochu blázen do vaření, takže překrmy občas dělám. Třeba rozpečený hermelín s brusinkami, medový meloun s prosciuttem, prosciutto s crostini, závitky z grilovaného lilku s parmazánem pokapané tymiánovým olejem, gravadlax (syrový losos naložený v hrubé mořské soli, třtinovém cukru, citronové šťávě a kopru), hruškové misky s Nivou a ořechy…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
tatanka

Teda holky, to jsou samé pecky, klobouk dole!!!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Drap

Jen velmi málo, při nějakých vyjímečných příležitostech

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek