Dnes jsem vyprázdnila obsah plechovky do misky a za chvíli koukám, ve
šťávě se válí pěkně vypasený červ. Nebo larva (rozdíl nepoznám).
Nevím, jak se tam dostal. Kočky jsou odčervené a vypadají v pohodě.
Dík.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? anonym před 4535 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Myslím,že žádné způsoby konzervace,jsou-li dodržovány dané postupy
nedovolí přežití žádnému živému organismu od bakterií po červa. Já
na
Doplňuji:
šla v psí míse na konzervovaném masíčku červéného slimáka-ty vlezou
prostě všude :D
Upravil/a: anonym
0 Nominace Nahlásit |
Běžně se masové konzervy musí dost dlouho vařit při stostupňové
teplotě. Tohle by živý organizmus nepřežil. Tak vysoká teplota je nutná,
aby konzerva pořádně „chytla“ a nekazila se.
Nedokážu si představit, že by u psích nebo kočičích konzerv mohla být
použitá jiná technologie. Provaření je nutné, jinak se maso začne kazit,
konzerva se vyfoukne a obsah je nekonzumovatelný i pro zvířata.
Doplňuji:
Pokud byla konzerva již otevřená, tak se mohla i do lednice dostat masařka.
Jsou to pěkně odolné a čiperné mouchy a jejich červíci rostou rychle.
Obzvlášť, když mají dostatek potravy.
Upravil/a: anonym
0 Nominace Nahlásit |
Teplota přípravy pravděpodobně podle žádného zákona určena nebude. Červ by v konzervě přežít neměl, ale občas se tak bohužel stane. Pokud jste červa našla v konzervě až po chvíli, kdy kočky konzervu sežrali, mohli si jej přinést třeba na hřbetě. Pokud má kočka volný výběh a může kamkoliv, tak je to velice pravděpodobné.
0 Nominace Nahlásit |
Nechtěj ani vědět, co všechno do tohohle žrádla dozajista semelou za vejzbytky, červ by mě trápil nejmíň:-D…
0
před 4535 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek