Avatar uživatele
anonym

Je vyšší šance vzniku alergie při časté konzumaci stále stejných potravin?

Rekneme, ze mi treba nic nebude delat maso. Kdyz ho budu denne jist, tak muzu casem dostat alergii? Vim ze maso se ji casto a nic to nedela, ale co treba sojove mleko? Pokud bych jej denne pil?
Vice kdyztak v dizkuzi pod otazkou.

Při časté konzumaci stále stejných potravin je vyšší šance vzniku alergie?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: annas

Zajímavá 0 před 3390 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
gecco

Ne, není „vyšší šance vzniku alergie“ – pokud pro tuto alergii nemáš predispozici…

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Šidlo

áno…je to tak

preto treba potraviny striedať, ako sa dá

gecco.....viete, že gény sa môžu pokaziť kedykoľvek počas života? predispozícia je vysoká pravdepodobnos­ť…dobrý gén neznamená automaticky odolný voči mutagénom…prav­depodobnosť je u každého nenulová

Upravil/a: Šidlo

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek