Avatar uživatele
zjentek

Pravidelná konzumace kvalitních kefírů a podmáslí uvede jinak narušenou střevní mikroflóru zase do normálu po jaké době?

Obecně. Děkuju.

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? Ametyst, Savier, Disraeli před 22 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
da ny

Těžko říci.
Může pomoci a podpořit…
nebude to způsob pro každého.
Pouze 1/3 světa z dospělých populace popíjí mléko…..
Já bých po kefíru i zvracela…..:-D
FERMETOVAÝ produkt,
salám, klobása má, má více prospěšných živin ,
látek, jak produkt z mléka. 😄

Vodní kefír
Vodní kefír, známý také jako „tibicos“, je lehčí a osvěžující alternativa k mléčnému kefíru, která se vyrábí fermentací cukerného roztoku s vodními kefírovými zrny.
Příprava:

  1. Začátek fermentace: Vodní kefírová zrna se smíchají s roztokem vody a cukru, někdy s přidáním sušeného ovoce pro další nutrienty a chuť.
  2. Fermentace: Podobně jako u mléčného kefíru, mikroorganismy v zrnech fermentují cukr, přičemž produkují různé kyseliny, alkoholy a plynný oxid uhličitý.
  3. Dokončení: Po fermentaci, obvykle trvající 24–48 hodin, se zrna oddělí a nápoj je připraven

Upravil/a: da ny

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
cappuccino

Muze to trvat nekolik tydnu i mesicu. Zalezi na tom, cim byla mikroflora narusena.
Nekde jsem cetla, ze po uzivani ATB to muze trvat i pul roku. Proto se varuje pred prilis castym uzivanim ATB.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek