Avatar uživatele
dust8

Pivo je tekutý chléb národa našeho. Co je potom tekutý rohlík?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? annas před 1757 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

Pivo zasytí, má mnoho minerálů, ale také kalorické.

Určitě v mkinulosti vypadalo jinak Na výrobu piva i chleba je nutné obilí. Také se vařily pivní polévky. stejně tak např. v klášterech pivo nahrazovala chléb

V Rusku se z chleba vařil či vaří chlebový kvas Co se dá připravit z pečiva?

Tekutý rohlík vznikl. tehdy, když jej babičky namáčely do bílé kávy, opravdu změkl a chutnal. Rovněž může z rohlíku připravit polévku, tu občas vařím, přidám houby, zeleninu, vajíčko, tudíž vznikne „tekutý rohlík“.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

Rozdrť tvrdé rohlíky, zalej vodou, přidej enzymy a kvasinky a nechej fungovat biochemii. Pak destiluj a dostaneš samohonku. Výsledek: zas budeš tvrdý jak ten rohlík.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Edison

Pálenka?

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Bobek 2

Já bych si pod pojmem „tekutý rohlík“ představil asi pšeničné pivo, pokud by to mělo označovat nápoj.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek