Vzhledem k tomu, že „americké brambory“ dělám z českých, klidně
si k nim udělám namísto dressingu ´máčku´ z české zakysané smetany,
českého česneku a bylinek ze zahrádky.
A pak je sním dřív, než si stihnou ´postěžovat´.
😉
0 Nominace Nahlásit |
Americký dresing (smetana, jogurt, majonéza a kečup) by mi k zapékaným bramborám opravdu nechutnal. Ale proti gustu žádný dišputát, jak říkávala babička. Já používám pouze koření „Americké brambory“, sůl a chilli a zalévám klasicky vejci s trochou mléka.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8209 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |