Ryby miluji a nejraději kapra na podkovičky,usmaženého s br.kaši a na vánoce se salátem. I pstruh na másle nemá chybu.
0 Nominace Nahlásit |
Pstruh na másle,makrela pečená v koření,filé na kmíně,dušený kapr na kopru,žraločí stejky ze zeleninou,mořská štika na másle s tatarkou a hranolky a jiné.
0 Nominace Nahlásit |
ryby miluji.
Dělám je spíše s fantazií, co dům dá.
Ale dám do placu poflámový rybí vývar:
2– 3 plátky ještě zmrzlého filé do 1– 1,5 l vody a dát
vařit.
Do toho hned hrášek, nejlépe mražený, trošku mrkve.
Osolit (ne vegetu, sůl), černé koření, trošku mleté papriky a podrcený
kmín, vaříme asi 20 minut.
Pak do tohodit vajíčko a míchat, míchat, než polévka nezbělá.
Hotovo.
Mezitím vemete 2 ředkvičky a nakrájíte je na tenké kolečka, které
hodíte na rozpálenou mast (ROZPÁLENOU!) a po pár vteřinách je vyberete
(měli by být sklovité).
Takhle připravené ředkvičky do polévky dávame až na talíři.
Můžete posypat perželkou.
Doba přípravy asi 20 minut.
Dobrou chuť!
0 Nominace Nahlásit |
Od kapra jsem odvykla,raději candáta,štiku,amura,tresku a lososa,většinou přírodně na pánvi s pečícím papírem a koření na ryby,nebo smažené.
0 Nominace Nahlásit |
Klasicky v trojobalu,nebo grilované,nebo smažené na másle,nebo zapečené s bylinkami a kysanou smetanou.Podle druhu ryby.
0 Nominace Nahlásit |
Kapra,ale nesmí být z rybníka.Hezky na másle,kmín,sůl.Nebo po mlynářsku a grundličky.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8233 | |
led | 4071 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2779 | |
zjentek | 2728 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |