zřejmě ti jde o různá bylinková našlehaná másla, která se podávají na opečené tousty či čerstvý chlebík
snadno je uděláš s příchutí různých bylinek nejlépe chutná z čerstvých a pěkně našlehej šlehačem
0 Nominace Nahlásit |
Nebylo by lepší si tam zavolat?
Restauraci je Trappola věrná své pověsti. Nabízí tradiční italské
pochoutky
http://usti.trappola.cz/
1Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář
před 4890 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já používám, maslo, vařené žloudky, trochu hořice, jarní cibulku.jemně nasekané natě libeček. petrželku. pažitku, sul pepř případně trochu chili. Na topinky nebo k bagetě je to bašta.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |