Avatar uživatele
hippeace

návod na máslo z Trappoly

prosím nemusí to být přesně ono ale byla bych ráda alespon za podobný recept

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? Berušinka, hanulka11, tom004, dědapetr před 4890 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
hanulka11

zřejmě ti jde o různá bylinková našlehaná másla, která se podávají na opečené tousty či čerstvý chlebík

snadno je uděláš s příchutí různých bylinek nejlépe chutná z čerstvých a pěkně našlehej šlehačem

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
dědapetr

Nebylo by lepší si tam zavolat?
Restauraci je Trappola věrná své pověsti. Nabízí tradiční italské pochoutky
http://usti.trap­pola.cz/

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
elektrikář

Já používám, maslo, vařené žloudky, trochu hořice, jarní cibulku.jemně nasekané natě libeček. petrželku. pažitku, sul pepř případně trochu chili. Na topinky nebo k bagetě je to bašta.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření