Odpoveď byla označena jako užitečná
Ano, jsou poté stravitelnější, protože suché nejsou určeny k přímé konzumaci. Pro někoho se slabším trávením to není vhodné a namáčením se taky ořechy znovu „probudí“ a i lépe chutnají. Konkrétně určitě doporučuji namočit vlašáky, mandle a lískáče, případně tygří „ořechy“, ty jsou pak úžasně křupavé. U měkkých tučnějších plodů jako para, makadamové, pinie či kešu, to není nutné, pokud se z nich nechystáme dělat např. nějaký krém, rostlinné mléko či pomazánku.
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?zjentek Nahlásit |
Ano. Nezralé zelené ořechy spolu s kořením namáčím do vodky. Za šest neděl mám výtečnou ořechovici.
0 Nominace Nahlásit |
Nikdy jsme to nedělali.
2Kdo udělil odpovědi palec? zjentek, JežíšKristus
před 1052 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
RKate a ještě bych doplnil, že se tím takto krásně odplaví případné plíšňové spory a jiné „sajrajty“. (;
Drap | 3383 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2005 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1317 | |
zjentek | 1191 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 951 | |
elkon | 945 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |
Muži a zdraví |
Nemoci |
Fitness |
Životospráva |
Ostatní zdraví |