To znamená, že šéf, bude stát 2 metry od sprchy a koukat 🙂
Dotaz je trochu uvolněný, ale inspriroval mě podobný dotaz
http://www.odpovedi.cz/otazky/je-potrebna-hygiena-pro-restauraci
Zaměstnavatel je povinnen kontrolovat, zda je dodržována hygiena, ale problém je jak zajistit, aby nebyla ohrožena důstojnost člověka.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? mojitek, dudu, Syd před 4580 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Právě se zaujetím koukám do nejnovější bruselské směrnice a zde je jasně uvedeno, že zaměstnavatel při kontroluje dodržuje bezpečnou vzdálenost a při poptávce kuchařky o namydlení zádíček dotyčnou na vytypovaných místech opatřuje jemnými a krouživými pohyby!?
0 Nominace Nahlásit |
Tohle zaměstnavatel chtít samozřejmě nemůže :o))) Pro zaměstnance v gastronomii platí normální pravidla s tím,že zaměstnanec musí dodržovat standardní hygienické předpisy(pro pracovníky v gastronomii).Kontrola správnosti sprchování v tom neníííí :o) Pokud by se kuchař šprajcnul,tak může zajít k MUDr s tím že má třeba i jen průjem,a jelikož připravuje pokrmy tak ho MUDr musí dle zákona zneschopnit.Majitel si bude muset vařit sám…ony ho ty nevolnický výmysly brzo přejdou… 😉
0 Nominace Nahlásit |
Ad Dudu, a nie je to náhodou v prípade takej požiadavky „sexual harassment“ zo strany kuchárky? To v príručke nie je?