jídlem se zřejmě dá „přecpat“, jenže každá poživatina, kterou do sebe nacpeme, má taky i svý složení a mě by zajímalo, jestli už existuje nějaká tabulka, která by preventivně varovala před předávkováním různými potravinami, v který by mělo bejt uvedený, jaká hmotnost např. uzenýho bůčku se může bezpečně spolykat na kilo živý váhy člověka a nebo kolik můžu sežrat kravskejch žaludků a jestli je možný se takhle předávkovat držťkama, jako je tomu u bylin a bobulí?
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? briketka10, gagaga před 3594 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Pokud by existovala taková tabulka, nemohla by být závislá jen na kg
živé váhy.
Rozhodovat by mohl věk, zdravotní stav, pohlaví, rasa apod.
Když se přecpeš hruškami, tak to střeva také nemusí vydržet… ;)
0
před 3593 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Může, říká se tomu „přežrání“. Tabulka bude v EU brzy zavedená, každý občan nad 18 ji bude mít povinně vytetovanou na břiše.
0
před 3568 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano.
http://www.paulczynski.cz/img/paulczynski.cz/dalsi_tlusty_david.jpg
0
před 3557 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3383 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2005 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1317 | |
zjentek | 1191 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 951 | |
elkon | 945 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |
Muži a zdraví |
Nemoci |
Fitness |
Životospráva |
Ostatní zdraví |