ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? Jahoda, Pirate_of_D1, flodur před 5232 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Zkuste se mrknout na následující adresu:
http://ekucharka.net/nalozeni-a-uzeni-veproveho-masa/
Nějaký čas už používáme tzv. vodní udírnu. Její velká výhoda
spočívá v tom, že pod udícím se masem je umístěna nádoba s vřící
vodou. Maso se zpočátku spíše povaří a navíc tuk nekape do ohně a
nevznikají karcinogenní látky. Uzené je krásně šťavnaté, no prostě
mňamka. Je celkem jedno jde-li o maso, či o špek, jen při naložení pozor
na kosti, ty rychleji podléhají zkáze.
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1485 | |
annas | 1221 | |
quentos | 983 | |
led | 674 | |
marci1 | 647 | |
Kepler | 614 | |
mosoj | 608 | |
hanulka11 | 556 | |
gecco | 433 | |
iceT | 426 |
Hobby |
Hry |
Online hry |
Hádanky a hlavolamy |
Ostatní volný čas a hobby |