Myslím stánkaře co jezdí po festivalech, slavnostech atd. Přijde mi to jako celkem dobrý a jednoduchý výdělek když porovnám výrobní cenu nějakého jídla např. bramboráky, palačinky, klobasy atd. a cenou prodejní tak mi to přijde jako velice dobrej kšeft? Máte někdo zkušenost?
Zajímavá 0 před 2738 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Od toho dobrého zisku musíš odečíst náklady na dopravu, nákup surovin
a zařízení, pronájem místa na stánek, sociální a zdravotní
pojištění, servírovací obaly, pokud jsou třeba, při zisku musíš
odečíst i daň, náklady na zřízení a provoz EET. Musíš si vyřídt
živnost, schválení hygienu, pravidelně dělat revize elektrických
spotřebičů a zbytek ti zůstane v kapse.
Jak snadné.
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, autacek, BergySeltzer
před 2738 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek