V konvici uvařím ocet s vodou, připadně octovou vodu. Podle toho, jak
silný je nános. Někdo používá i kyselinu citronovou.
Doplňuji:
Chtěla jsem napsat: … uvařím ocet, případně octovou vodu. Pak
samozřejmě nádobu vyvařím čistou vodou.
Upravil/a: annas
0 Nominace Nahlásit |
Stejně jako ostatní ocet.ale pak ještě alespoň jednou vyvařím konvici jedlou sodou a není tak cítit zbytek octa.
0 Nominace Nahlásit |
Jak pise Annas,nalit ocet,prevarit,a nekolikrat prevarit uz cistou vodu,da se pouzit i citronka,aspon nepachne.
0 Nominace Nahlásit |
Já ještě dodám že Octem čistím i kávovar když mi špatně překapává.Dám do něj vodu a ocet nechám překapat pak ještě jednou a pak ho nechám překapat obyčejnou vodou.
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, anonym, elektrikář, anonym
před 5196 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já používám kyselinu citrónovou. Převařím, pak to tam chvilku nechám působit. Našla jsem si návody na internetu, nějak je zkombinovala a pak jsem to stejně matlala, jak jsem uznala za vhodné :)
0 Nominace Nahlásit |
Já dám ocet, aby zakryl kovové dno ( asi 1 dcl ), 1 lžičku soli, doplním vodou do poloviny. Vodní kámen se rozpustí ihned, ale pozor při větším množství vody to zpění a přeteče.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek