Rokio
Tak fruktóza (ovocný cukr) a glukóza (hroznový cukr) je dobrý cukr.
Škrob příliš ne.
da ny
Rozhodnutí je na Vás.
Co byste čekal, že se asi stane….? Něco si načtěte…..
Ano, klidně vynechte všechny.
Bílý a hnědý, řepný, hroznový cukr nebo fruktóza, je stejné
„swinstwo“. Jen naivní neználek, se domnívá, že ovocný cukr je
„lepší nebo zdravější“. Naopak!!! ;) Všechny jsou nezdravé.
Třtinový též, ten ani není typický, pro naše pásmo.
Pokud se „neudržíte“, dopřejte si tu a tam březový cukr. Při domácím
pečení apod.
Laktozu (pokud netrpíte nesnášenlivostí), můžete mít z mléčných
výrobků.
POTŘEBNÉ SACHARIDY získáte z ovoce, zeleniny, těstovin, z pečiva,
obilovin, luštěnin….
Tělo Vám „poděkuje“ ;D ;D ;D