Avatar uživatele
simoneta

Mají kuřecí křídla z fasfoodu pod ,,stouhankou'' kuži?

Ahoj, jakozto radobi kuchař jsem se rozhodla udělat si kuřecí křidélka jako mají v KFC. Ale nejsem si vubec jista zdali to syrove maso (kuřecí křidélka) co se obalují mají nechanou kuži,nebo se sundava? nevíte někdo ? děkuji za pomoc

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3508 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
gecco

Nevím, jak to dělají v KFC (apod.), ale jakmile stáhneš křídlo z kůže, jednak ti tam nic nezbude a druhak se ti to rozpadne – takže doporučuju je smažit i s kůží (pokud už tedy musíš takové věci jíst)…
😉

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
ReHu

Nezkoumala jsem je, ale myslím, že kůži nechávají. Není důvod, proč ji separovat.
A > rádobY kuchař.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
mosoj

Nechápu, inet je plný receptů.

Kuřecí křidélka jako z KFC se ti přesně nepodaří. A recept od nich nezískáš.

Nicméně nejblíže k nim jsou křidélka od Ládi Hrušky. Běžně mně je manželka dělá.

http://tn.nova­.cz/clanek/zpra­vy/na-vasi-strane/levne-a-chutne-podle-ladi-hrusky-12-skvelych-kurecich-kridel-za-39-korun.html

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?briketka10 Nahlásit

Avatar uživatele
mais 2

,,kuřecí křídla'' ?, spíš konské šlachy a kopyta :DD

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek