Ahoj, jakozto radobi kuchař jsem se rozhodla udělat si kuřecí křidélka jako mají v KFC. Ale nejsem si vubec jista zdali to syrove maso (kuřecí křidélka) co se obalují mají nechanou kuži,nebo se sundava? nevíte někdo ? děkuji za pomoc
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3508 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nevím, jak to dělají v KFC (apod.), ale jakmile stáhneš křídlo
z kůže, jednak ti tam nic nezbude a druhak se ti to rozpadne – takže
doporučuju je smažit i s kůží (pokud už tedy musíš takové věci
jíst)…
😉
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, briketka10, marci1
před 3508 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nezkoumala jsem je, ale myslím, že kůži nechávají. Není důvod, proč
ji separovat.
A > rádobY kuchař.
0 Nominace Nahlásit |
Nechápu, inet je plný receptů.
Kuřecí křidélka jako z KFC se ti přesně nepodaří. A recept od nich nezískáš.
Nicméně nejblíže k nim jsou křidélka od Ládi Hrušky. Běžně mně je manželka dělá.
2Kdo udělil odpovědi palec? ReHu, briketka10
před 3508 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?briketka10 Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1485 | |
annas | 1221 | |
quentos | 983 | |
led | 674 | |
marci1 | 647 | |
Kepler | 614 | |
mosoj | 608 | |
hanulka11 | 556 | |
gecco | 433 | |
iceT | 426 |
Hobby |
Hry |
Online hry |
Hádanky a hlavolamy |
Ostatní volný čas a hobby |