Kdo zodpovídá za kvalitu masa,které prodává? Zaměstnanec řezník,vedoucí prodejny a nebo majitel,provozovatel prodejny.
děkuji za odpoved´
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? terry, Michal Kole, briketka10, anonym před 4438 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Pro terry: Výrobce masa a masných výrobků je ten, který maso
porcuje…Ten, kdo mu dodává zvířata, je chovatel.
Za prošlou dobu a tedy špatnou kvalitu masa odpovídá prodejce.
Doplňuji:
Ovšem na prodejně mají zaměstnanci tedy prodavači na starosti své různé
úseky, tedy přesně se asi bude hojit majitel obchodu na zaměstnanci, který
má na starosti úsek masa. Plnou odpovědnost nese ale zaměstnavatel –
majitel obchodu.
Upravil/a: marijakes
3Kdo udělil odpovědi palec? terry, pusinka50, briketka10
před 4438 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Za kvalitu prodaného masa zodpovídá prodejce(majitel) . Dodavatel určitě ne. Pokud není maso ok tak ho přece nepřevezmou na prodejně. Zákazníka tyhle dodavatelsko-odběratelské vztahy nezajímají,samozřejmě.
0 Nominace Nahlásit |
Řekl bych, že výrobce masa. Tedy ani jeden z uvedených.
Ovšem pokud máš na mysli maso staré, zkažené ap., tak provozovatel
prodejny.
Doplňuji:
Výrobci však maso kontroluje vet. správa, pak teprve jde maso do sítě.
Upravil/a: www
0
před 4438 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Optala bych se www, jestli výrobcem myslí toho, kdo chová zvířata k porážce nebo toho, kdo masou bourá a porcuje.
0
před 4438 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek