Křehčené maso obsahuje méně masa, více vody (aby se zvýšila hmotnost zboží), soli, éčka a bývá levnější → lepší je mražené kuřecí
0 Nominace Nahlásit |
Já bych si raději koupila mražené v těch křehčenych je mnoho vody se solí,raději si chvíli počkám až se masíčko rozmrazí.
0 Nominace Nahlásit |
Mražené maso obsahuje také velké množství vody, která zvyšuje
váhu.
Křehčení obsahuje ještě některé složky navíc – křehčící.
Proto doporučuji kupovat chlazené a zmrazit je až doma.
0 Nominace Nahlásit |
Mražené možná ano,ale rozhodně ne mražené křehčené,nevím co všechno to obsahuje,ale k jídlu je to nechutné,jednou jsem omylem vzala i krůtí mražené křehčené,ale i po tepellné úpravě bylo maso narůžovelé a nešlo nijak dochutit,takže radeji ne.
0 Nominace Nahlásit |
Když si koupím čerstvé,chlazené kuře,tak si ho můžu upravit,jak sama chci.Nevidím ani důvod,proč by se jinak kvalitní kuřecí maso mělo křehčit!
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek