Ta, která jsi vyjmenovala – kromě kuřecího (s výjimkou domácího
chovu).
A dodal bych – klokaní, pštrosí, krůtí, kozlečí, telecí,
vepřové…
😉
0
před 3919 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Rybí, krůtí, kuřecí, jehněčí v uvedené posloupnosti. ćervené maso jako hovězí a vepřové již tak zdravé není. Hovězí je zdravější než vepřové, takže občas nezaškodí
0
před 3919 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Rozhodně rybí, protože je v něm co? Vitamin D, a ten je dobrý na co? Na růst, do easy
0
před 3919 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Určitě ryby. Jím je dost často. Můj děda jedl jen ryby a dožil se velmi vysokého věku, byl zdravý, nikdy nebyl nemocný,měl všechny zuby, vlasy. Zemřel „sešlostí věkem“.
0
před 3919 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Rybí, jehněčí, hovězí, kuřecí – za mě v tomto pořadí. Rychlokuřecí bych ani mezi zdravé moc nepřidávala, naopak, chybí tu zmíněná zvěřina.
0
před 3919 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
všetky – mäso je významný zdroj bielkovín.
zdravé-nezdravé je výmysel modernej doby – proste človek manuálne pracujúci potrebuje i tie tzv. nezdravé tuky, v práci ich spáli.
človeku pracujúcemu nezdravo. resp. nepracujúcemu (celý deň sedí na zadku, prípadne vylihuje v pelechu) nepomôže ani tzv. zdravá strava, keď mu chýbajú ostatné aspekty zdravého života.
otázky typu čo je zdravšie/zdravé ma v súčasnej ekologickej a ekonomickej situácii doslova iritujú – predajné reťazce a výrobcovia a pestovatelia potravín chcú zarobiť a do potravín montujú všetko, čo ich produkciu urobí lacnejšou – od hnojív cez pesticídy až po náhražky.
takže tie otázky sú vlastne otázkami, ktoré hnojivo/pesticíd/náhražka je zdravšie.
najzdravšie mäso je to, ktoré váš organizmus potrebuje a spotrebuje, teda u normálneho človeka to i ono mäso, z každého troška.
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |
Muži a zdraví |
Nemoci |
Fitness |
Životospráva |
Ostatní zdraví |