Avatar uživatele
Damiana

Koprovka nebo špenát?

Opravdu „všichni“ tyto dvě (pro mne velké pochoutky) tak nesnáší? Proč?
Není to jen tím, že je třeba jedli špatně připravené a pak už jim nedali šanci?
Jak jste na tom vy?
Doplňuji:
Takže je to tak, jak jsem si myslela – na vině jsou zase špatní kuchaři!
Doporučuji k vyzkoušení koprovku (1–2 naběračky) na širokých nudlích s uzeným lososem – (lze přidat i sekané vajíčko) – opravdu nebudete litovat! 🙂

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 8Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, anonym, aramah, iceT, Andělé, láďa1, dědapetr, Illines před 4632 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Sůwa

Chutná mi oboje, ale jen když si to připravím sama. Zřejmě mám v podvědomí taky špatné zkušenosti, ale na vojně jsem nebyla 🙂

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Andělé

Mimo držkové polévky jím úplně vše. Ráda se dívám na Prostřeno,ale nikdy nepochopím,jak většina lidí kdeco nejí.
Koprovku i špenát mám moc ráda. Určitě ale také záleží,jak je jídlo připraveno,100 li­dí,100 receptů,100 chu­tí..

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
kropitko

Jim všechno,,,,špenát a koprovka patří mezi mé oblíbené,,

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
iceT

Mám ráda oboje,ale kdyby byla tato jídla podávaná s knedlíkem,tak bych si asi moc nepochutnala.Já k nim jedině brambor a ke koprovce obzvlášť.Velkou lahůdkou je pro mě,když si na talíř dám horké brambory,na ně natrhám hlávkový salát a zaleju koprovkou,k tomu ani nemusím mít vajíčko.
Pravda,špenát připravený z čerstvého listí jsem jedla jen jednou jedinkrát a chutnal mi,jinak si kupuju ten mražený sekaný.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
láďa1

Ano přesně-školní jídelna zhnusila špenát,vojna dokonala koprovku,ale dnes jím vše,řekněte mi o kterém jiném jídle byl natočen film…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Obojí mám ráda,koprovku jsem začala jíst až v dospělosti.Špenát patří mezi moje top.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Illines

Mam rada,nevadi mi zadna jejich uprava.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
dědapetr

Nemohu posoudit,sním všechno jídlo co je dobře připraveno a popřípadě dochutit si mohu jídlo sám sám.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
aramah

Mám ráda obojí ale je fakt že si to musím připravit sana.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
jendahun

Koprovku zbožňuji,ale na špenát mám nějaký psychický blok.Bůh(bočico)je mi svědkem,že jsem se několikrát snažil…ale vždy to šlo do záchodu.Mám zelenou barvu rád,ale špenát ve mně vyvolává představu husince.Pro mladé a neznalé doplním: husinec je exkrement domácí drůbeže,husy.S Ja­nem Husem to nemá nic společného.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Ella

koprovku můžu jen párkrát za rok, většinou když ji mamka uvaří – od nikoho jiného bych koprovku nejedla – tak si dám jeden talíř a konec.
Naproti tomu špenát mám moc ráda. Zrovna minulý týden jsme ho doma měly :) Bramborový knedlík, špenát a vajíčko na tvrdo, mňam :D

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Jikra

Koprovku i špenát ty fakt můžu ale pouze vlastnoruční.Mňam!

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
lindicka4478

U nás teda vede na plné čáře https://mlsna­varecka.cz/kla­sicka-koprova-omacka-se-smetanou/ koprová omáčka. Někdy se teda přeme o to, jestli mám o víkendu udělat hovězí guláš a nebo zmíněnou koprovku. Ale hovězí guláš mi přijde zbytečně moc drahý. V obchodě seženu levnější ingredience na koprovku, proto u nás je tohle číslo na první příčce. Co se dělá o víkendu u vás?

před 1318 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
annas

Já dávám do koprovky sušené houby.

před 4632 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Jo?Jinak příprava stejná?To je něco jako kulajda?Napiš annas,ať to můžu vyzkoušet,díky předem!

před 4632 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek