Potkala jsem známou a ta mi tvrdila, že když dělala v obchodě, tak běžně to pečivo co se neprodalo, večer hodili do mrazáku a ráno znova dopekli.
Kupujete ty pečiva ze zmraženého polotovaru?
U nás v obchodě jsou buď ty zmažené:-(, nebo jen obyčejné rohlíky, koupit čerstvé celozrné, nebo kroasan není možné:-(((
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? annas, johana 56, gagaga, anonym, gecco před 3650 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Kolikrát?To netuším,ale nechal bych to osobně nejprve spapat vedoucím
v obchodu a pak bych to dal prasatům do koryta.
Já osobně toto pečivo nekupuji.
2Kdo udělil odpovědi palec? annas, zzzlatokopka
před 3650 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Přiznám se – nevím…
Ale pokud to jen jde, nakupuju v takové ´malé´ pekárně (podle chuti
i vzhledu je to úplně jiná kvalita, než v super-hyper; sice i trochu
jiná cena – ale hnusy nejím…) a nebo v Globusu (tam je pečivo taky
vcelku rozumné)…
😉
2Kdo udělil odpovědi palec? annas, zzzlatokopka
před 3650 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nevím, ale zkušenost říká, že dopékané pečivo je dobré jen ten den, drý den je to děs, bez ohledu na způsob uchování. Občas si kupuji ráno v jednom supermarketu dopékané housky k okamžité spotřebě a ty jsou dobré. Většinu pečiva ale kupujeme přímo v jedné malé pekárně.
2Kdo udělil odpovědi palec? gecco, zzzlatokopka
před 3650 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tady taky jedna chuťovka ☹
http://prekvapeni.kafe.cz/magazin/pribehy/ze-zivota/varovani-od-zeny-za-pultem_717.html
Tak to není chutovka,ale masaker