Co je podle tebe „nadprůměrná“ restaurace? I v malé hospodě, kde se vaří pár druhů jídel, se dá vydělat!
Upravil/a: quentos
0
před 3102 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Lehce to spočítáš. Počet jídel vynásobíš průměrnou cenou . Od toho odečteš náklady na suroviny, a na všechny režie A máš cenu hned. Nelze odhadnout, co považuješ za nadprůměrnou restauraci. Je to ta, která vaří 50 jídel, nebo snad ta, která vaří 5000 jídel ?
0
před 3101 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Vzhledem k tomu, že v Obchodním rejstříku mají účetní závěrku za rok 2015, kde uvádějí ve výsledku hospodaření ztrátu 2,66 milionu a rok předtím ztrátu 9,29 milionu Kč, tak to asi moc nevydělává.
Na ztrátě se ale podepisují odpisy ve výši 6,63 milionu Kč.
Údaje jsou za provozovatele restaurace a celého resortu, ne za konkrétní jednu restauraci. Provozovatelem by měla být firma RESORT POPO s.r.o., IČO: 27176070. Vzhledem k tomu, že na webu provozovatel restaurace není jasně identifikovatelný, může to být úplně jinak. V každém případě by si majitel webu měl uvědomit, že mu zákon o Živnostenském podnikání nařizuje, aby byl jasně identifikovatelný i na webových stránkách.
0
před 3101 dny
|
0 Nominace Nahlásit |