Z tepelně upravených výrobků nehrozí nic. Vir podléhá, dle WHO, zkáze při zahřátí nad 70°C.
Zdroj: http://www.anamneza.cz/Praseci-chripka-puvodce-symptomy-prenos/clanek/53
3Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion, Kepler, Jiří Bohumil
před 2661 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pozor – je rozdíl mezi prasečí chřipkou (u lidí) a chřipkou
prasat – https://cs.wikipedia.org/wiki/Ch%C5%99ipka_prasat
Pokud by šlo o tepelně upravený výrobek, přenos viru není možný. Kdo
ví, kolik jsme toho už snědli, aniž bychom to věděli.
1Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion
před 2661 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dostatečná tepelná úprava virus ničí. Takže ano, nic nehrozí.
Ale, pokud je někdo „ciprlich“ a věděl by to, asi by to nejed.
A jak říká Kepler : kdo ví, kolik jsme toho už snědli, aniž bychom to
věděli.
A jeden můj příbuzný, poválečný policajt, nám vyprávěl, jak ciká..
(vlastně romové), po válce, schovávali a zpracovávali chcíplá prasata,
která pošla na „červenku“. A také to všichni přežili ve zdraví.
Upravil/a: Jiří Bohumil
1Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion
před 2661 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek