Tuk nasáklý uvnitř krajice neodsaješ, pouze ten navrchu.
Lépe je opékat ná sucho.
0 Nominace Nahlásit |
Jakkoliv opečený chléb bude vždy horší než neopečený…
Co se týká lepku – pochybuji o tom, že by se ty 2 bílkoviny
z opečeného chleba mohly někam „vyčoudt“, zmizet … :D
4Kdo udělil odpovědi palec? hanny 2, briketka10, Dochy, gagaga
před 3473 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?briketka10 Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3383 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2005 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1315 | |
zjentek | 1190 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 951 | |
elkon | 943 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |
Muži a zdraví |
Nemoci |
Fitness |
Životospráva |
Ostatní zdraví |