Avatar uživatele
hanny 2

Je zdravější opečený chléb – topinka (tuk odsátý ubrouskem) nebo neopečený?

Ničí se opékáním obsažený lepek?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? johana 56, briketka10, gagaga, gecco před 3473 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
ReHu

Tuk nasáklý uvnitř krajice neodsaješ, pouze ten navrchu.
Lépe je opékat ná sucho.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
da ny

Jakkoliv opečený chléb bude vždy horší než neopečený…
Co se týká lepku – pochybuji o tom, že by se ty 2 bílkoviny z opečeného chleba mohly někam „vyčoudt“, zmizet … :D

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?briketka10 Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek