Při dlouhodobém skladování se do ní mohou dostat housenky zavíječe. Jednou jsem dostala takovou bonboniéru od sestřenice. Moc příjemný ten pohled není.:-))
3Kdo udělil odpovědi palec? da ny, orwell, replicator
před 2925 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
http://www.vitalia.cz/clanky/sediva-cokolada-neni-vadna-jen-kvete/
2Kdo udělil odpovědi palec? quentos, replicator
před 2925 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Levnější, tukové typy čokolád mohou žluknout (ořechy, mandle v nich
také).
Při nevhodném a dlouhodobém skladování může být zatuchlá.
Prošlá čokoláda může tedy být nebezpečná.
0
před 2921 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |