Ano, je to normální. Pořádný chleba nemá být hmota jak beton . Je celkem přirozenou věcí, že při kvašení vznikají vzduchové dutiny. Uváděná váha je dodržena, takže o nic nepřicházíš. Můžeš si však klidně vybrat i jiný chléb, u kterého to neni. Naštěstí je na našem trhu chlebových druhů dostatek. Zatím alespoň.
5Kdo udělil odpovědi palec? GM, Mravenec, aliendrone, elkon, cappuccino
před 731 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Domnívám se, že ne. Tohle už je asi větší chybička ;)
„Svou příčinu mají i velké „bubliny“ v pečivu. „Pokud je
v chlebu nepravidelná pórovistost, je to tím, že je chleba málo
zpracovaný anebo chyba mohla vzniknout v souvislosti s kynutím těsta,“
říká Miroslav Kubín.)“
https://sever.rozhlas.cz/znate-vady-chleba-nepravidelne-bubliny-a-brousek-nejsou-dobrou-vizitkou-pekaru-6863686
http://www.michaelarau-dobrouchut.eu/2020/05/vady-chleba.html
Upravil/a: da ny
0 Nominace Nahlásit |
Ta velká díra by tam být neměla, dany Ti napsala proč. Normální to, nicméně, je, ale zároveň je to vada výrobku.
Proč to řešíš tady? Reklamuj to, a / nebo příště nakupuj u jiného pekaře, až tak jednoduché to je. Tady to nevyřešíš, a s ohledem na tu skutečnost, že lidé obecně to, co by měli řešit s hokynářem, hospodským, pekařem atp., řeší na sociálních sítích / internetu, kvalita výrobků a služeb je u nás taková, jaká je.
Jak má, sakra, ten pekař vědět, že upekl špatný chleba, když mu ho „neomlátíš o hlavu“? Jak má hokynář vědět, že chleba z pekárny XY stojí za starou belu? Jak jinak se to má dozvědět, než že zákazníci přijdou a řeknou mu „prodal jsi mi Scheiße, vole!“? 🙂
0
před 731 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Budu se opakovat, ale chleba kupuji pouze v Lidlu. Sice je dražši o 90 %, ale to je plošné. Momentálně velký 48 kč, malý 23 kč
0
před 709 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Vidím dvě otázky: jestli je normální dutý chléb a jeslli je normální
chléb za 90 (resp. 100 Kč). Ani jedno normální není.
Fotka ale ukazuje chléb nikoliv dutý, ale v většími než obvyklými
dutinami. Od pohledu to není běžná průmyslová „šumava“, ale chléb
tzv. řemeslný, zřejmě z malé pekárny. Možná si výrobce myslí, že to
je znak kvality. Každopádně bych se ptal u něj …
0
před 709 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Je to dobře zpracované těsto, pravděpodobně s vícenásobnou fermentací, tyhle “díry” se poslední 3 týdny snažím naučit, zkus si udělat domácí chleba s medovým základem, dáš za něj pár korun a pochutnáš si na něm víc než na tomhle
0
před 708 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8226 | |
led | 4069 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2779 | |
zjentek | 2724 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |