Avatar uživatele
zvonisek

Je normální dutý chléb za 90 Kč?

Už dokonce za 100 Kč.

Zajímavá 0 před 709 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Ano, je to normální. Pořádný chleba nemá být hmota jak beton . Je celkem přirozenou věcí, že při kvašení vznikají vzduchové dutiny. Uváděná váha je dodržena, takže o nic nepřicházíš. Můžeš si však klidně vybrat i jiný chléb, u kterého to neni. Naštěstí je na našem trhu chlebových druhů dostatek. Zatím alespoň.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
da ny

Domnívám se, že ne. Tohle už je asi větší chybička ;)
„Svou příčinu mají i velké „bubliny“ v pečivu. „Pokud je v chlebu nepravidelná pórovistost, je to tím, že je chleba málo zpracovaný anebo chyba mohla vzniknout v souvislosti s kynutím těsta,“ říká Miroslav Kubín.)“
https://sever­.rozhlas.cz/zna­te-vady-chleba-nepravidelne-bubliny-a-brousek-nejsou-dobrou-vizitkou-pekaru-6863686
http://www.micha­elarau-dobrouchut.eu/2020/05/va­dy-chleba.html

Upravil/a: da ny

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
plebs

Soused má názor pokud tam vleze myš má se kam schovat

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Filip84

Ta velká díra by tam být neměla, dany Ti napsala proč. Normální to, nicméně, je, ale zároveň je to vada výrobku.

Proč to řešíš tady? Reklamuj to, a / nebo příště nakupuj u jiného pekaře, až tak jednoduché to je. Tady to nevyřešíš, a s ohledem na tu skutečnost, že lidé obecně to, co by měli řešit s hokynářem, hospodským, pekařem atp., řeší na sociálních sítích / internetu, kvalita výrobků a služeb je u nás taková, jaká je.

Jak má, sakra, ten pekař vědět, že upekl špatný chleba, když mu ho „neomlátíš o hlavu“? Jak má hokynář vědět, že chleba z pekárny XY stojí za starou belu? Jak jinak se to má dozvědět, než že zákazníci přijdou a řeknou mu „prodal jsi mi Scheiße, vole!“? 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
df

Budu se opakovat, ale chleba kupuji pouze v Lidlu. Sice je dražši o 90 %, ale to je plošné. Momentálně velký 48 kč, malý 23 kč

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Pepa25

Vidím dvě otázky: jestli je normální dutý chléb a jeslli je normální chléb za 90 (resp. 100 Kč). Ani jedno normální není.
Fotka ale ukazuje chléb nikoliv dutý, ale v většími než obvyklými dutinami. Od pohledu to není běžná průmyslová „šumava“, ale chléb tzv. řemeslný, zřejmě z malé pekárny. Možná si výrobce myslí, že to je znak kvality. Každopádně bych se ptal u něj …

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Lurius

Je to dobře zpracované těsto, pravděpodobně s vícenásobnou fermentací, tyhle “díry” se poslední 3 týdny snažím naučit, zkus si udělat domácí chleba s medovým základem, dáš za něj pár korun a pochutnáš si na něm víc než na tomhle

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek