Je to totéž, jedná se pouze o jinou verzi přepisu z japonského písma.
Zdroj: http://www.molecularrecipes.com/hydrocolloid-guide/kuzu-root-starch-kudzu-2/
0 Nominace Nahlásit |
„Kuzu“ jsem ještě asi neslyšel – ale pokud je to révnatá
rostlina, pravděpodobně půjde o zkomoleninu správného názvu
„kudzu“…
😉
0
před 3546 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Gecco: v prodejnách zdravé výživy se prodává japonský výrobek KUZU a je to vnitřní bílá část kořene na kousky – určená do jídel jako zahušťovadlo.
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |