Nejspíše ne, není – kvasinky by 3 dny měly bez problému zabránit
hnilobě (apod.).
Koneckonců – ochutnej – pokud bude ´klasicky´ příjemně nakyslé,
je OK.
0 Nominace Nahlásit |
V tom prostředí již nic jiného vzniknout nemůže. Může se jen zvyšovat toxicita. Takže záleží na tom, jak moc toho tvé tělo vydrží…
0 Nominace Nahlásit |
Pravděpodobně ne, opatrně vyzkoušejte ;)
http://www.vitalia.cz/clanky/kdy-se-jidlo-zacne-kazit/
0
před 3755 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3383 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2006 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1317 | |
zjentek | 1192 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 951 | |
elkon | 946 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |
Muži a zdraví |
Nemoci |
Fitness |
Životospráva |
Ostatní zdraví |