ciste teoreticky :D je lepsí jíst cukry a být tlusný nebo jíst /pít potraviny s umělými sladidly a zvyšovat riziko vzniku rakoviny?
kdyz teda pomineme jist „cukry“ a cvicit :D
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? marci1, da ny před 2579 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Lepší je nebýt „tlustý“. Jídlo a pití si člověk může osladit stévií (přírodním sladidlem). 🙂
1Kdo udělil odpovědi palec? briketka10
před 2579 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Cukry se většinou nekonzumují. Je to víceméně přídatná látka.
Čistě teoreticky, nejhorší na tloušťku jsou tuky!
Klidně jez sladké, ale v rámci tvého kalorického příjmu.
Podle tebe mají všichni diabetici rakovinu ? Nic takového se statisticky
neprokázalo.
Upravil/a: mosoj
0 Nominace Nahlásit |
Nikdy nebylo klinicky ověřeno, že by prodávaná syntetická sladidla mohla způsobovat rakovinu. Já osobně sladím kafe jen uměle a přesto mám nadváhu. Problém je jinde a sice mezi Adidas a chodníkem. Není třeba cvičit, stačí chodit pěšky – ověřeno!
Upravil/a: Kepler
0
před 2579 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |
Muži a zdraví |
Nemoci |
Fitness |
Životospráva |
Ostatní zdraví |