Avatar uživatele
bolak

Jakým způsobem reaguje česnek s vodou?

Třeba zaschlej česnek na struhadle? Proč to tak smrdí, když se to potom nechá odmočit? Co tam probíhá za reakci, co se uvolňuje za látky? Normální česnek přece taky takhle nesmrdí.

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Agneta před 3660 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Agneta

Asi reaguje s tím kovem toho levného struhadla. Potravinovým kovem může být jen 10/18. Totiž i u 10/8 se ti to může stát. Je to jako když řežeš (starým) železným nožem citrón, tak ten kov modře zčerná, to ví přece každá kuchařka:DDD
Doplňuji:
......a já jsem jen začátečnice :DDD

Upravil/a: Agneta

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek