Třeba zaschlej česnek na struhadle? Proč to tak smrdí, když se to potom nechá odmočit? Co tam probíhá za reakci, co se uvolňuje za látky? Normální česnek přece taky takhle nesmrdí.
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Agneta před 3660 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Asi reaguje s tím kovem toho levného struhadla. Potravinovým kovem může
být jen 10/18. Totiž i u 10/8 se ti to může stát. Je to jako když
řežeš (starým) železným nožem citrón, tak ten kov modře zčerná, to
ví přece každá kuchařka:DDD
Doplňuji:
......a já jsem jen začátečnice :DDD
Upravil/a: Agneta
0
před 3660 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekannas | 5283 | |
Kepler | 2867 | |
Drap | 2637 | |
quentos | 1803 | |
mosoj | 1594 | |
marci1 | 1356 | |
led | 1349 | |
aliendrone | 1172 | |
zjentek | 1066 | |
Kelt | 1005 |
Astronomie |
Fyzika |
Jazyky |
Matematika |
Sociální vědy |
Technické vědy |
Ostatní věda |