Občas si dělám kaši a pak dostanu sprďana, že jsem si z toho zase
udělal kit. ;)
Takže je to tenký led. :D
U polévek to bude imho nemlich to samý. :P
0 Nominace Nahlásit |
Polívka by měla mít viskozitu asi jako topný olej (někdy se trefím i do chuti). Když to už skoro neteče, je to kaše.
0 Nominace Nahlásit |
Tak akorát 🙂
Podobnou jako JČ bramboračka.
Záleží na tom, zda zahušťujeme nebo ne. Může být i řídká.
Já zbaštím i kašovitou. ;). Příliš hustou možno zředit vývarem.
Fazole v polévce pevné, nerozvařené (přidám ke konci).
Hrachovou dělám krémovou (mix.), pár kuliček přidám. Dělávám zelenou,
z mraženého, ne suchého hrachu.
U čočkové se mi někdy podaří ji rozvařit. Mohu jíst jen z řervené
čočky.
Z cizrny a soji polévku nevařím.
Také ji mají téměř jako kaši :):
https://www.toprecepty.cz/recept/22857-lusteninova-polevka/
https://www.receptnajidlo.cz/lu%C5%A1t%C4%9Bninov%C3%A1+recept
Upravil/a: da ny
0
před 2381 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |