Patří do domácí pekárny prodávaná směs na tento účel, nebo stačí
prostě smíchat mouku s příměsi a kypřidly? Když pekárnou vyrábějí
marmeládu a sekanou, tak proč platit šílené peníze za trochu mouky
v jiné krabičce? Proč jsou odlišné pečící programy na celozrnný
chléb? Podělíte se o svůj recept?
Doplňuji:
Aha. Používá se jiná mouka? Žitná? Z normální mouky nejde upéct
chleba?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, annas, jendahun, iceT před 4721 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Lze si směsi i míchat. Bývá však problém sehnat patřičné mouky. Jeden známý to vyřešil tak, že si sám mouky mele na domácím mlýnku.
0 Nominace Nahlásit |
Nejrychlejší je koupit si několik hotových směsí a vyzkoušet který
chleba z nich je ten „in“. A případně trochu přidat nějakých
drobností, lepšího kvásku apod.
Marmeláda a sekaná – to jsou zcela jiné výrobky než chleba. Chleba je
zcela obyčejná věc když ji máme denně na stole, ale natolik vzácná, že
je symbolem jídla. A jeho výroba je i trochu alchymie. Takže je třeba
zkoušet, míchat svoje směsy apod., a hlavně vyrobit si svůj kvásek. A to
je již o něčem jiném.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8230 | |
led | 4070 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2779 | |
zjentek | 2725 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |