Avatar uživatele
Zbynas

Jaké jsou hygienické a ostatní požadavky na provozování malého baru?

Budu otevírat malý obchod s výrobky pro určitou skupinu lidí a součástí obchodu uvažuji i malý bar pouze s nabídkou piva a alkoholu (bez míchaných nápojů), s malými doplňky jako brambůrky apod. Kapacita baru max 20 lidí, velikost obchodu (dvě oddělené místnosti – bar a prodejna) cca 60 m2. Obchod i bárek bude obsluhovat na směně pouze jedna prodavačka. Provozovna je spíše doplněk k e-shopu pro určitou skupinu lidí, tedy spíše jako klub, ovšem přístup bude umožněn i náhodnému návštěvníkovi.

Co vše musím splnit po hygienické stránce (vč. počtu WC atd.)?
Na co musí být provozovna zkolaudována?
Jaké živnosti jsou k tomu třeba rozšířit a vyžadují nějakou odbornou způsobilost?

Děkuji.

Zajímavá 0 před 3074 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Požadavky nejsou ani ve všech lokalitách stejné. Nejlépe se obrátit na příslušnou hygienickou stanici, dříve než se to začne realizovat. Předejde se tak spoustě problémů a je to nejjednodušší způ­sob

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek