Avatar uživatele
anonym

Jaké jsou chuťové rozdíly mezi červeným/bílým a černým rybízem a který z nich byste doporučili?

Jak se u nich liší pěstování? Je potřeba zvláštní péče u každého druhu?
Zraní probýhá zhruba ve stejných obdobých? Jaký typ rybízu byste doporučili?
Který druh je nejzdravější?

Zajímavá 0 před 3054 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Tw!st

bílý jsem ještě nejedl ale černý je v porovnání s červeným trošku sladší, červený trošku kyselejší. Větší trusy rybízů jsou na červeném keři, alespoň co teda babička měla na zahradě.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Kepler

Červený a bílý jsou ukrutně kyselé, černý zase hnusný (aspoň pro mně). Ale ochutnal jsem vynikající víno z černého rybízu.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zjentek

Ano, v období zrání se prohýbá, přivázat k tyčce, ať vírt nezlomí!

Yuko, chtěl bych ti dát bod za tak krásné psaní, ale tady to nejde, tady je to TEĎ s bodováním na prd!

Upravil/a: zjentek

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
yuko

Na zahrade jsme meli vsechny tri druhy rybizu – cerveny, bily i cerny. Babicka mi vzdy rikala, ze cerny je nejzdravejsi, tomu jsem prisla na chut pozdeji. A cerveny byl sladsi nez bily. Kdyz jsem je obirala – tak jsem pojidala. Mnam. Nasi varili kompoty, marmelady. Taky jsme meli angrest a pozdeji jostu. Takze ja doporucuji cerny a cerveny rybiz.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Bydlení a zahrada