Jak se u nich liší pěstování? Je potřeba zvláštní péče
u každého druhu?
Zraní probýhá zhruba ve stejných obdobých? Jaký typ rybízu byste
doporučili?
Který druh je nejzdravější?
Zajímavá 0 před 3076 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
bílý jsem ještě nejedl ale černý je v porovnání s červeným trošku sladší, červený trošku kyselejší. Větší trusy rybízů jsou na červeném keři, alespoň co teda babička měla na zahradě.
0
před 3076 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Červený a bílý jsou ukrutně kyselé, černý zase hnusný (aspoň pro mně). Ale ochutnal jsem vynikající víno z černého rybízu.
0
před 3076 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano, v období zrání se prohýbá, přivázat k tyčce, ať vírt nezlomí!
Yuko, chtěl bych ti dát bod za tak krásné psaní, ale tady to nejde, tady je to TEĎ s bodováním na prd!
Upravil/a: zjentek
0
před 3076 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Na zahrade jsme meli vsechny tri druhy rybizu – cerveny, bily i cerny. Babicka mi vzdy rikala, ze cerny je nejzdravejsi, tomu jsem prisla na chut pozdeji. A cerveny byl sladsi nez bily. Kdyz jsem je obirala – tak jsem pojidala. Mnam. Nasi varili kompoty, marmelady. Taky jsme meli angrest a pozdeji jostu. Takze ja doporucuji cerny a cerveny rybiz.
0
před 3075 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek