Znáte to, jste na tahu ve městě, festivalu nebo na pouti a najednou máte
hlad, všude samé rychlé občerstvení, pizzérie a stánky – co si
v takovou chvíli dáte nejraději?
Mě osobně se pak zdá jako vrchol blaženosti pořádný langoš nebo gyros
v tortille :3
Doplňuji:
klumprt
Přesně moje slova, kebab v tortille mi chutná skoro stejně jako gyros a
každopádně je to mňamka :3 Ten v placce (je to myslím turecký chléb ale
nevím jistě) je taky dobrý ale musíš zkusit ten v tortile (viz
ilustrační foto :D http://ceska-trebova.hele.cz/images/reviews/.tmb/thumb_10527_3_1000_1000_.jpg
) je zabalená do alobalu a jak postupně jíš tak jen „svlékáš“
stříbrný pláštík, který ukrývá lahodnou hřejivou masovo-zeleninovou
dobrotu s úžasným dresinkem… :33 U nás ve městě má otevřeno po
půlnoci kebab, gyros, pizza a klasický fastfood, takže cestou domů si
člověk ještě vybere :D
Abych upřesnil důvod, proč jsem otázku vůbec pokládal – tohle léto koukám jako blázen, kolik se po akcích vyrojilo stánkařů nabízejících slovenské halušky :D Jasně, je to dobrota, to nikdo nepopírá ale neumím si představit, že si ve stavu opilském nasytím břich miskou oslizlých halušků, nejlépe s půllitrem oleje a špeku. Zajímalo mě tedy, je-li zde na odpovědích nějaký piják, který ve stavu bujarosti sáhne po kelímku halušek :)
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3749 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ovarové koleno/raději uzené, pečená slanina s křenem, hořčicí a
chlebem.
Navrch bramborák ;)
Pak farmářské brambory, každý rok, několikrát v týdnu na MFF v KV.
To mne nadchne i bez alkoholu :)
0 Nominace Nahlásit |
Kus dobrého masa…
Steak, grilované koleno, grilovaný bůček, klobása, dobrý guláš…
A proto nejím ve fastfoodech.
😉
Doplňuji:
Ad Doplnění: Hakušky stánkaři nabízí proto, že je to velmi levné jídlo
(vstupní suroviny), není problém je udržovat teplé (neokorá, neoschne…)
a je snadné je udělat (i do zásoby – mražáku).
A – přiznám se, ač mám halušky velice rád (zejména strapačky) a rád
si je i udělám, v Česku jsou asi dvě místa, kde si je dám s chutí –
a u stánku to určitě není…
Ale třeba na Slovensku mám vysloveně oblíbenou knajpu, kam s oblibou
chodím na baraní perkelt s haluškami (mimo jiné)…
Upravil/a: anonym
0 Nominace Nahlásit |
Já když se vleču z hospody, tak někdy se stavím v kebabárně na kebab v té jejich placce, což bude asi něco podobného jako ten gyros v tortille 🙂 U nás ve městě ho dělají velice dobře, taky je to asi jediné místo, kde tu lze koupit kolem půlnoci něco na zub. Chutná to skvěle, nepadá mi z toho nic na pupek, neteče mi to po rukách a domů dolezu vždycky tak spokojený… 🙂
Doplňuji:
K doplnění otázky:
No, to bude to samé v bledě modrém. A ty halušky bych asi nezkoušel. By mě znervózňovalo pomyšlení, že při vrhnutí by pravděpodobně vypadaly úplně stejně jako předtím 🙂
Upravil/a: klumprt
0 Nominace Nahlásit |
Né, tak to neznám-aby bylo jasno…:D
Ale na vánočním trhu si ráda dám pečené žampióny, nebo na „nějaké
akci“ kde je mají, ale spíš je nemají :D
Doplňuji:
Questman, ty myslíš ten kebab, co ten „turecký chléb“ berou z toho
odpadového plastikového pytle, co smrdí spáleným plastikem neboť je určen
pro odpad a né pro potraviny…a to superprošlé maso s přelepenou
etiketou…:DDD
Upravil/a: Agneta
0 Nominace Nahlásit |
já to vždycky říkal, že alkohol nějak souvisí s myšlenkama na žrádlo ..já bych vás ku.rva zapřáhnul do pořádné práce ..těžké ..ruční ..pěkně o hladu a za střízliva
0
před 3749 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
V určitých opileckých stavech mě nadchne úplně jakékoliv jídlo…:-)
0
před 3748 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Agneta
Ano, přesně ten akorát ne podle Láďi „Odpada“ Hrušky, jak píšeš ty,
ale podle místního přistěhovalce z Erzicanu – čirou náhodou dobrého
přítele mé sestry, který mě občas sveze do nedalekého Makra, když jede
pro suroviny :)
Drap | 8233 | |
led | 4071 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2779 | |
zjentek | 2728 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |