Avatar uživatele
jirka F

Které je nejnepoživatelnější jídlo, které jste kdy sami ochutnali?

U mě je to vepřové žebírko po srbsku, pro mě je to nepoživatelné.

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? annas, Ametyst, Bobek 2, Hufnágl před 1757 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

Sním téměř všechno, i pokud to vyhovuje mé žlučníkové dietě, i když si nepochutnám.

Ale koupila jsem si sezamový olej lisovaný za studena, ten nemůžu používat. Chutná zemitě,. Než jsem si to uvědomila, zkazila jsem si několikrát salát z kysaného zelí. Domnívala jsem si, že zeli bylo staré, protože bylo cítít plísní.
Bohužel, tak chutná sezamový olej.

Do jídla nepřidám už nikdy…

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
dubraro

Chobotnice. Obecně mi nechutnají mořské plody, ústřice, krevety apod.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
zjentek

Pokud už jídlo jednou ochutnám, je logicky poživatelné.

Ale neznám tak nechutné jídlo, které už bych podruhé nevzal do úst. S výjimkou všeho plesnivého, třeba sýrů. Není plíšňové jako plísňové, na to pozor. Tak třeba česká Niva je často spíše plesnivá, než plísňová. Jenže tyto informace se z továrny mezi běžné spotřebitele nedostávají a i kdyby, těžko by se bez složitých podrobných testů prokazovaly. Žebro po SRPSKU neznám, zní to jako ze sovětské kuchyně.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Malvína

U mě rozhodně tlusté maso a vnitřnosti. Jediná výjimka jsou tresčí játra. Ta miluji. Popravdě nemám v oblibě rajskou, sním, ale nevyhledávám. To samé plněné papriky. Nevadí mi mleté maso, nevadí mi paprika, ale ta kombinace mi prostě nejede. A nemusím ani moc sladké obědy. Palačinky, lívance… mám to moc ráda, ale ne na oběd. Mám dojem, že se z toho pořádně nenajím.
Jo a taky nevyhledavám úplně žemlovku a buchtičky se šodó. Na obojí mám blbé vzpomínky ze školní jídelny. Bylo to suché, krém zředěný puding… Ale taky sním. I když se to teď nemusí zdát, nejsem vybíravá. Sním proste vše, jen jsou jídla, která nevyhledávám. Co opravdu nesním – tlusté maso, vnitřnosti.

Upravil/a: Malvína

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Ametyst

Špekáčky a salámy se špekem, tlusté maso, držková polévka.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
agentpv

Vadí mi koňské maso, nebo jakýkoliv jazyk. Oboje jsem ochutnal, chutnalo mi to, ale prostě to jím s odporem.
No na druhé straně mi zase nevadí jíst jiné vnitřnosti – plíčka, býčí žlázy (varlata), nebo třeba nutrie.

Upravil/a: agentpv

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
iceT

Čočka na kyselo, pokud je do ní přidán bobkový list a nové koření. Jako čočku normální jím, ale ne s tímhle kořením, mě stačí sůl, pepř a česnek a ocet.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Bobek 2

Jednou jsem byl na několikatýdenním vandru v pustých horách, kde se nedalo žádné jídlo kupovat. Poslední den před příchodem do civilizace už mi zbýval jen kus suchého totálně tvrdého chleba – a večer jsme si nasbírali hromady krásných hřibů. Tak jsem si večer dal ten chleba rozmočit do vody, že si ráno uvařím chlebovou polévku. Jenže ono to přes noc nějak divně zkvasilo či co, větší blivajz jsem v životě nejedl. Naštěstí se kamarádi se mnou podělili o své zbytky a hlady jsem neumřel.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Hufnágl

Byly to, jsou a budou kvasnicové knedlíčky v jakékoli polévce. Jen při pohledu na ně se osypu a mám co dělat, abych nevyvrhnul obsah žaludku!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
da ny

Věčně se opakující otázka…
U mne je to mléková polévka, „krvavé steaky“ a dršťky (polévku jen přes síto). :) Ústřice, šneky.
Nemám ráda rýžové nákypy a pstruha.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Drap

Další debilní a nesmyslná otázka. Sebelepší odpověď nikomu nic nepřinese. Nemůžeš se zamyslet když podobné bláboly pouštíš do světa? Nebo jsi stejně inteligentní jako tvé otázky?

před 1757 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Hufnágl

Nechápu tu narážku na nesmyslnou a debilní otázku. Mě se taková a další otázky tohoto typu líbí. Pokud ne, nepíši o nich v diskuzích!

před 1757 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek