Avatar uživatele
jiri2105

Jaká rýže v restauraci?

Vadí vám že v restauracích neoznačujou co dávají za rýži, tředa jako u knedlíků je HK, BK, KK. Například dlouhozrná rýže je dobrá a parboiled už mi smrdí z dálky. Problém je že má zřejmě pro kuchaře na talíři lepší vzhled a nerozvaří ji.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? kropitko před 5302 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
kropitko

Příště,až si budete chtít dát v restauraci rýži,tak se klidně servírky zeptejte,jaká rýže to je,pokud bude pitomá a nebude to vědět,tak ať se doběhne zeptat kuchaře. Je to běžná praxe,tak se neostýchejte a klidně se zeptejte. Zažila jsem hosty,které zajímalo,jestli jsou knedlíky domácí,kupova­né,případně od jaké firmy. A to nejen u knedlíků,třeba i u masa,zda je bio apodobně. „Náš host,náš pán“,tak by to mělo být.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Miroslavst

U brambor to taky nepíšou, jestli jsou ranné (nebo rané?), pozdní či jaké. Někdy napíšou nové brambory.
A jinak mi to nevadí, protože si dám raději knedlík než rýži-po rýži je hlad ať je jakákoli.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Spiritus

to Miroslavst-rané:)
a jinak je mi to jedno,rýži si dám jen doma nebo u větví:)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
GangstaHelper

Nevadí. Kdyby mi na tom záleželo, tak se zeptám. Kdyby psali podrobnosti ke všem položkám, tak by se ten jídelníček asi pěkně rozrostl

Rýže parboiled mi nijak nevadí.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření