Dovíte se to z Novinek.
„Jak správně skladovat nakoupené potravin“
Je třeba rozlišit mezi
suchou zónou,. chlazenou zónou a chladnou zónou.
„další zónou je takzvaná chladná zóna. Zde se teplota stabilně pohybuje kolem 12 °C a relativní vlhkost vzduchu je o něco vyšší než v suchých skladech. V praxi se může jednat o dobře větraný sklep“
více podrobností v odkazu.
0 Nominace Nahlásit |
Čím nižší, tím lepší, ale nad bodem mrazu. Ideálně sedmý schod do studeného sklepa.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3387 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2007 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1325 | |
zjentek | 1192 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 951 | |
elkon | 948 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |
Muži a zdraví |
Nemoci |
Fitness |
Životospráva |
Ostatní zdraví |