Avatar uživatele
Seznam.cz

Jaká je pravděpodobnost otravy z cibule krájené před víc než 10 hodinami?

Normálně bych takovou hloupost nikdy neřešil. Při čtení nějaké stati o rostlinách jsem omylem četl o cibuli.

Zajímavá 0 před 3060 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Kepler

Proč by měla být nějaká otrava? V některých restauracích ti dají úplně běžně.:-)
Já taky nespotřebovanou cibuli uchovávám v ledničce třeba i týden. Nejlíp v klip boxech.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
dalid

Ked cibulu zabalis do folie aby neoxidovala tak je to OK.
Vid predchadzajuce odpovede
http://www.od­povedi.cz/otaz­ky/proc-se-nesmi-jist-cibule-ktera-byla-rozkrojena-pripadne-nakrajena-a-lezela-celou-noc-na-kuchynske-lince

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Nuk nuk

Otrava z cibule? To slyším poprvé. Stará cibule spíš vyšeptá, ztratí značnou část své chuti, vůně a hlavně vitamínů. Ale jedovatá není.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Seznam.cz

Asi jsem četl uspesna-lecba.cz . Taky tomu nevěřím. Ale nejsem chemik.

před 3060 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek