Teď jsem tenhle pojem zaslechl na Rádiu Haná. To teda musí být masakr! Že by tam brambory zaživa stahovali z kůže a květákům podřezávali krky?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? marci1, dubraro, aliendrone, GmajlrCZ před 1951 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Zpočátku to vypadá dobře (i pro masožrouty). 🙂
Začíná se klasicky, jako na zabijačce – přípitkem domácí slivovicí
či višňovkou. Potom již následují předkrmy – (ne)škvarková
pomazánka s domácím kváskovým chlebem a vyladěný pohankový tatarák
s topinkou. Polévka je falešná zabijačková – ale poctivá. Jako hlavní
chod si budete moct vychutnat labužnický prejt z fazolek adzuki jako závitek
v zelném listu, jemné bramborovo-dýňové pyré, karamelizovanou pečenou
červenou řepu. Chuťový zážitek doplní dezert – voňavé jablíčko
v těstíčku, se skořicí a jogurtovým přelivem a fairtradová káva či
bio jablečný mošt. 🙂
Zdroj: https://hostetin.veronica.cz/i-vegetariani-si-mohou-u-nas-pochutnat-na-zabijackovych-pochoutkach
2Kdo udělil odpovědi palec? Kepler, aliendrone
před 1951 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Kepler Nahlásit |
V podstatě jsi to trefil. Začíná to obvykle požíráním obilních klíčků, při kterém vyklíčí v mraku houbových spor SPOR, (viz tebou částečně popsaný průběh), jež paradoxně končí masovým hrobem. DOBŘE JIM TAK! ;) :D :D
0 Nominace Nahlásit |
Viděl jsi někdy řezačku, kterou se připravuje kukuřice na silážování? To je teprve pletivo…
Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=O7Vh2mBffjo
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 8233 | |
led | 4071 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2779 | |
zjentek | 2728 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |