Avatar uživatele
Kepler

Jak vypadá vegetariánská zabíjačka?

Teď jsem tenhle pojem zaslechl na Rádiu Haná. To teda musí být masakr! Že by tam brambory zaživa stahovali z kůže a květákům podřezávali krky?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? marci1, dubraro, aliendrone, GmajlrCZ před 1951 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
marci1

Odpoveď byla označena jako užitečná

Zpočátku to vypadá dobře (i pro masožrouty). 🙂
Začíná se klasicky, jako na zabijačce – přípitkem domácí slivovicí či višňovkou. Potom již následují předkrmy – (ne)škvarková pomazánka s domácím kváskovým chlebem a vyladěný pohankový tatarák s topinkou. Polévka je falešná zabijačková – ale poctivá. Jako hlavní chod si budete moct vychutnat labužnický prejt z fazolek adzuki jako závitek v zelném listu, jemné bramborovo-dýňové pyré, karamelizovanou pečenou červenou řepu. Chuťový zážitek doplní dezert – voňavé jablíčko v těstíčku, se skořicí a jogurtovým přelivem a fairtradová káva či bio jablečný mošt. 🙂

Zdroj: https://hoste­tin.veronica.cz/i-vegetariani-si-mohou-u-nas-pochutnat-na-zabijackovych-pochoutkach

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Kepler Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
aliendrone

V podstatě jsi to trefil. Začíná to obvykle požíráním obilních klíčků, při kterém vyklíčí v mraku houbových spor SPOR, (viz tebou částečně popsaný průběh), jež paradoxně končí masovým hrobem. DOBŘE JIM TAK! ;) :D :D

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Frontinus

Viděl jsi někdy řezačku, kterou se připravuje kukuřice na silážování? To je teprve pletivo…

Zdroj: https://www.y­outube.com/wat­ch?v=O7Vh2mBffjo

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Kepler

Frontius: fantastická souhra! Vzpomněl jsem si na sklízení plodů cizí práce.

před 1951 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek