Postup preparace srnčí trofeje odpovídá v podstatě postupu při preparaci jeleního paroží. Jenom je třeba dávat větší pozor, aby se při vyváření a při čištění lebky nepoškodily kostí, například oválná kost mezičelistní a křehké kosti nosní. Lebku není třeba dlouho máčet, jak to doporučují někteří autoři, ale je výhodné odstranit před vařením lebky mozek a světla. Pozor si dáváme i při bělení lebky peroxidem vodíku, abychom nepoškodili její kosti a abychom nevybělili růže či zuby
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1485 | |
annas | 1221 | |
quentos | 983 | |
led | 674 | |
marci1 | 647 | |
Kepler | 614 | |
mosoj | 608 | |
hanulka11 | 556 | |
gecco | 433 | |
iceT | 426 |
Hobby |
Hry |
Online hry |
Hádanky a hlavolamy |
Ostatní volný čas a hobby |