Avatar uživatele
Zacheus

Jak si vyvařit roušku v rychlovarné konvici?

Je něco, čeho se přitom vyvarovat?

Zajímavá 0 před 1656 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

Používám obyčejný hrnec, do něho na liji vodu a do ní přidám jar, který prý působí desinfekčně..

Používám roušky, které mají tenké gumičky – dávám je za uši. Vytahují se, , proto je navléknu na vařečku, kus od sebe, položím na hrnec, rouška je ponořená ve vodě. Po vyvaření vytáhnu roušku za vařeku, tu pověsím v koupelně na věšák – konec vařeky je na jiném „prutu“, který vyčnívá z věšáku na stěně.

Nechám uschnout, pak vyžehlím podle toho, jaký mám materiál, případně vystříkám s přírodním sprejem grepofit.

Upravil/a: annas

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Hlada

Po dosažení varu vybublá nahoru, takže bude potřeba si připravit něco na zpětné ponoření.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
zjentek

Musíš nechat OTEVŘENÝ VÍKO, abys mohl roušku vařit dostatečně dlouho! (;(;(;

https://www.go­ogle.com/sear­ch?q=bimetal&rlz=1C1A­OHY_csCZ838CZ­838&oq=bimetal&aq­s=chrome..69i57j0l5­.1893j0j7&sou­rceid=chrome&i­e=UTF-8

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ahold

Rychlovarnou konvici nemám, ale používám tento způsob.
Propařuji roušku stejně, jako když ohřívám knedlíky.
Menší kastrůlek, napařováček, trocha vody, poklička.
Ouška nechám venku z kastrůlku, zajistím pokličkou .
A horká pára uděla svoje. Stačí 5 minut.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek