Avatar uživatele
renopp

Jak se správně servírují slané balené pochutiny v restauraci?

Slané bramborové chipsy,nebo arašídy prodávané v uzavřeném obalu se před podáváním mají otevřít a nasypat např.do košíku a pak servírovat,nebo přinést před hosta,který si je otevře sám?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? dave09 před 5402 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
pimpinella

Otevřít před hostem, pokud si to přeje, stejně jako uzavřené lahve vína, piva, limonády. Plus servírovací nádoby

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
panenka

zatím jsem jen zažila to že jsem si objednala chipsy oni mi to přinesly zabaléné,a teprve až jsem jich poprosila tak mi k tomu přinesly i porcelánovou servirovací mísu na nasypání

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Vicki

Čipsy by se měly podávat nerozbalené,ale se servírovacím talířem,na který si je nasypete.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření