Dobrý tímto vás žádám o pomoc s odpovězením otázky prodeje ze dvora. Jsem drobnochovatel a chtěl bych na přilepšenou prodávat maso od své droboty. Vím kolik můžu prodat čeho , ale nevím jestli je dovoleno usmrtit zvíře a oškubat a vykuchat normálně jako se to dělá na vesnici. Nebo zda musím mít porážkovou místnost a všechno v nerezu prostě jako malé jatka se vším všudy i veterinou a higienou. Je psáno že mohu prodat čeststvé maso ale nikde nemůžu najít jaké jsou podmínky. Všem dekuji předem za informace. J. Miláček
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Dochy před 2366 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
… není pravda, že nikde nelze najít informace, po zadání do google, mi vyběhlo hned několik odkazů, včetně: Prodej ze dvora legislativní požadavky (http://www.na-venkove.cz/upload/tiny/files/m4_prodej_ze_dvora.pdf ), kde přímo napsáno, jak vše má vypadat i odkaz na vyhlášky …
0
před 2365 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Odpovědi.cz Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek