Avatar uživatele
luciano

Jak poznám, že pivo, které mi přinesli v restauraci, je zředěné?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? tom004, Alesh před 4805 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Jedině měřením, jinak se to nedá stoprocentně určit.Ale myslím, že to už dnes nikdo nedělá, nestálo by to za tu námahu.Jsou jiné způsoby jak ze zákazníka vytáhnout jeho peníze.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
tom004

Jestli jsi takový pivař jako já,tak nemáš šanci ani kdyby to bylo 1:1.Ale nemyslím si,že by se to dnes dělalo.Jistější je dobré pivo,upravit cenou než vodou.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Jikra

Asi záleží na značce ale u Krušovické 12°okamžitě spadne pěna a pivo nemá pořádný říz.A o tom křtění piva pánové to byste se divili čeho jsou někteří čeští hospodští zlatokopové schopni.Nejen vodičkou ale i neznačkové lahvové pivo s prošlou dobou míchat se značkovým(v KEG sudu do kterého se podle vyjádření pivovaru nedá dostat) v určitém poměru a tuto podivnou chuť svádět na období švestek.Staří pijáci piva určitě už tuto hlášku slyšeli.Tak že nejen mírou ale i jinými kousky se dá šidit.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Michal Kole

Zředěné pivo má „slabší chuť“, pokud je zředěné moc.

Můžete si nechat přinést nové pivo nezředěné a pohrozit Českou obchodní inspekcí a Českou potravinářskou a zemědělskou inspekcí a možná i Krajskou hygienickou stanici pokud by lili nekvalitní vodu.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
jmhad

V praxi se tohle nedělá.Je to trochu náročné a spíše bude malá míra.Jinak se to pozná podle chuti,ale i v tom je háček.Může to bát nekvalitní várka.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
tatanka

Jikro,promiň, ale nevím jak bych do kegsudu načerpal tekutinu. Díky za radu, určitě ji nebudu používat neb by mě řemeslo fackovalo! Díky, jde jen o technickou stránku věci.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření