Zdravím, poradí někdo jak bez chemie ochránit sušené švestky? Sušil jsem je v troubě. Prý se nemají nechávat na vzduchu aby dále už více nevysychaly ale ve třeba sklenici mi chytli plíseň. Teď jsem je zkusil dosušit přímo se sklenicí(před okončením procesu jsem ji uzavřel) taková obdoba zavařování. Zatím ještě neznám výsledek.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5524 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Usušené ovoce se musí hlavně dobře uskladnit…takže doporučuju,až budeš mít švestky pořádně usušené,pak teprve je dej do sklenice se vzduchotěsným závěrem nebo do plátěného sáčku a pak je ulož do tmavé, suché místnosti s teplotou do 15°C.Samozřejmě i tak nemáš stoprocentní jistotu,že ti švěstky nechytnou plíseň.Koukni na odkaz dole..
0
před 5523 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek