Avatar uživatele
postcd

Jak minimalizovat škody vznikající pojídáním sladkého?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? marci1 před 3152 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
da ny

„Tláskat“ sladké ve správnou dobu, tedy tehdy, kdy je na to tělo připraveno, nejméně ho to zatíží, poznamená, včetně „bezpečného působení na tělesné proporce“......
Samozřejmě v rozumné míře a to od 9. h – 11 h. LČ ( 10. – 12. h ZČ).
Vybírat „zdravé“ sladkosti (ovoce i sušené), sladit medem, ovocným cukrem, glukopurem, nerafinovaným – hnědým cukrem..
Pít neslazené tekutiny a ubrat na množství cukru.
Raději si něco doma vyrobit, upéci. Sušenky, dortíky, buchty a koláče jsou plné bílého cukru a nevhodných (byť rostlinných) tuků.
Všeho s mírou 🙂

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
marci1

Vynechat různé „tyčinky“, oplatky, sušenky (ovesné ano), čokoládu s nízkým podílem kakaa. Naučit se jíst třeba brusinky, hrozinky. Místo sladkého jíst ovoce. Kousek čokolády s vysokým obsahem kakaa ano. Raději dopoledne. Pít vodu, třeba i s citrónem, limetkou apod. 🙂

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Kepler

Když už někdo ztrestá tác zákusků, tak se už nic moc dělat nedá, leda užít emetikum. Může si ale vyčistit zuby, ať se mu nekazí.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
arachis

http://zdravi­.ceskyprehled­.cz/organove-hodiny-pcz-1106-8539-0q-biologick%C3%A9+ho­diny+vnit%C5%9­9n%C3%ADch+or­g%C3%A1n%C5%AF­.html

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek