Jinak
Řešilo se to zde již několikrát. Krátkodobě neuškodí medu ani teplota /80 stupňů, například když si ho dáváme do čaje. Neničí se tím žádné látky. Kristalický med se doporučuje rozpouštět pozvolna do teplot nepřesahující 40 stupňů
0 Nominace Nahlásit |
Jinak
Co má med a teplota společného?
Je fakt,že konzumovat med v blízkosti vysoké pece asi nebude to „pravé
ořechové“.
Ale med si třeba do čaje dávali generace našich předků a pomáhalo to.
Tím bych si hlavu nelámal.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8209 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |