Viz článek: EET v praxi. Pomalá kasa a vlažné jídlo, stěžuje si špičkový kuchař Dušan Jakubec
Zdroj obrázku: http://cdn.i0.cz/src/public-data/ab/77/ff4fa71938f7aafba5859bf7d66e_base_optimal.jpg
Zajímavá 0 před 2912 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Pokud každá, říkám každá tržba bude evidovaná a udíž bude muset být součástí příjmu v daňovém přiznání, tak to bude problém u takových těch obchodníků typu: s dokladem nebo bez dokladu?.
0 Nominace Nahlásit |
Nikdo nedokáže přesně zatím odhadnout, co to udělá s cenami a s narovnáním podnikatelského prostředí už vůbec ne. A ptáš se na co? Opět jen další otázka pro otázku?
2Kdo udělil odpovědi palec? jepik, Mc Merkurion
před 2912 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Přítelkyně má pronajatou hospodu na vesnici, takže z mého pohledu ten
článek má pravdu, spousta vesnikých hospod padne.
Pokud chcete (musíte) prodávat polední menu za cca 80,– tak aby jste
alespoň zaplatili kuchaře, kterých je mimochodem těžký nedostatek a kluk
po vyučení, který téměř nic neumí požaduje 30 tis./měsíc, suroviny,
energie, nájem…, museli by jste prodat alespoň cca 50 jídel denně, což
pokud nejste někde u hlavního tahu ani náhodou, musíte chtě nechtě sem
tam někde něčím utéct.
Takže ano, malé hospody budou zavírat. Mimochodem, přítelkyně taky.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8222 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2724 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |